Pt 20-25 bomboane (utilizati tavi sau alte recipiente de dimensiuni mai mici ; eu am folosit o tava de dimensiule unei coli A4)
1 cutie lapte condensat (are cam 370 de gr)
500 gr ciocolata alba
ceai negru earl grey sau ceai tailandez dupa gust
1 rodie
jumate din lapte + jumatate din ciocolata + ceai se pune la topit in baine marie la foc mic. amestecati compozitia de abia dupa ce s-a topit ciocolata. ceaiul ar fi bine sa-l dizolvati pt cateva secunde in apa calda ca sa nu se simta prea crocant in ciocolata si ca sa-si lase mai bine aroma si chiar sa dea un pic de culoare.
amestecul se toarna intr-o tavita care a fost imbracata in folie de alimuniu unsa cu un pic de ulei. peste amestec puneti rodii. se pune la congelator pt 10-15 minute. nu mai mult! procedati la fel cu restul ingredinetelor ( laptele + ciocolata topite in baine marie) si turnati compozitia peste primul strat. puneti la frigider si lasati cam 1 ora. dupce ce s-a intarit puteti sa o taiati cubulete si sa o decaorati cu rodii.